Dutch Post

Apologies, sometimes I just need to write in my first language. You can use google translate to understand. There is always a solution to everything!

Find Farideh week 1612
(Vanaf mijn zevende was ik al benieuwd.)

Ik mis het schrijven in het Nederlands. Ik blijf een beetje formeel en ben niet echt heel goed gewend om in het Engels te schrijven. Ik dacht er net aan om op een andere blog in het Nederlands te schrijven om het hier puur internationaal te houden.

Maar toen bedacht ik me dat ik de eigenaar ben van dit blog, dus ik kan doen wat ik wil. Daar houd ik van. Als ik in het Nederlands wil schrijven dan heb ik alle vrijheid om dat te doen. Voelt goed. Voor mezelf opkomen.

Soms moet ik ook even stilstaan bij alles wat er nu gaande is. Elke dag van afgelopen week was zo spannend dat ik wel het gevoel  had dat ik het kon uitschreeuwen. Ik had zo’n zin om keihard te schreeuwen, om alles in je lijf te voelen en om alle adrenaline er uit te knallen. Dus ben ik in plaats daarvan om de dag naar Bikram Yoga geweest, goede energie boost en ik word er blij, rustig en sterk van. Maar ja er gaat van alles door mijn hoofd.

Foto’s uitzoeken van vroeger en inscannen, wat wil je nog meer weten van haar voordat de uitkomst van de DNA test komt. Wil je nog meer foto’s zien. Een tijd vullen met het wachten op de test, nog te kunnen dromen, het nog even niet weten.

Houd nee voor ogen dan komt ja des te prettiger aan. En zo niet, ook goed.
Het is goed zoals het is.

En als het niet is, is het nog steeds een win win situatie.
Omdat ik een gelijke aan mijn biologische moeder heb gevonden en zij haar Zahra in mij. Dat alleen al is een bijzonder verhaal.

En als het wel is dan is mijn droom werkelijkheid geworden..
Dan bestaan er Engelen.

Me @ first summer in NL 1977 at my Oma’s house in De Bilt.
Me @26 years old at Marit’s place in Amsterdam

orph3 106_7182345941_5044_n

PS. “To be able to look back upon ones life in satisfaction, is to live twice.” -Kahlil Gibran-

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Dutch Post

 1. Mich says:

  Ik volg het op de voet! Ik leef met je mee. ..

  Wat een geweldige ontwikkelingen allemaal….

 2. Reza says:

  How we can find and touch your senses behind any kind of words? Google cannot help!

 3. S says:

  Hi lieverd, dankje voor je mailtje :-). Wat is dit spannend. Echt mooi wat er allemaal is gebeurd. liefs

 4. Silvia says:

  Tranen in mijn ogen…ik gun het je zo! Knuf! Xxx

 5. M. says:

  Bizar toch allemaal? Zo spannend. Of het nou wel of niet, een win-win is mooi. Is goed.
  Pas goed op jezelf.

Leave a Reply