PS blog: De rode draad

Geschreven op 30 april 2008

Bij mij draait alles al in mijn hele leven om ogen. Ogen om naar te kijken, om ze af te lezen, om te zien wie jij bent. Alles zie ik terug in ogen. Ogen vertellen me het hele verhaal. Ook als ze zich anders voordoen. Ik ziet het, en maakt contact. Want dat is wat ik altijd wil met mensen die ik ontmoet. Contact met ze maken via de ogen. Vaak lukt dat. Soms ook niet en soms is dat prima en soms ook niet. Ogen kunnen ook afstandelijk zijn. Of verveeld of het niet echt zien. Dat wie jij bent. Echt bent. Wat mijn wereld is dat ik het altijd bij mijzelf houd. In mijn hart. Het grote hart. Die genoeg plek heeft voor heel veel dierbaren. Die mijn ogen doen stralen. Zo simpel is dat. Als jij contact met me maakt zit je in mijn hart. Ik vind mensen oprecht leuk, en als ik nieuwe mensen ontmoet ben ik altijd nieuwsgierig naar wie ze zijn. Noem het maar natuurlijke interesse. Het zit in me. Zat altijd in me, en zal altijd in me zitten.
Ik vind mijn geluk in mijn eigen hart door ogen.
De rode draad.

About elinexplores

I am Eline Farideh, sometimes I am Eline and most of the time Farideh too . Always writing from both views. ElinExplores and I will Find Farideh in the meantime. Iranian Dutch. Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth. With love and light. For you.. and I.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s