Update in het NL

Zo even een blogje in het Nederlands want ik schrijf toch het liefst in het Nederlands.

Vanaf morgen 12 uur loopt de Cinecrowd crowdfunding campagne nog maar 10 dagen! En de deal met Cinecrowd.com is of je haalt het streefbedrag dan krijg je het geld voor het project.  Als dat niet gebeurt dan wordt het geld teruggestort op de rekening waar het vandaan kwam.

Dit worden 10 stressvolle dagen, we staan nu op 32% van het streefbedrag. Ook al een fantastisch bedrag maar als de 100% niet wordt gehaald… dan wil ik daar nog niet aan denken. Want ik geloof er nog steeds in dat het gaat lukken!!

Nog even voor de duidelijkheid, het FIOM en het TV programma Spoorloos konden helaas niks voor mij betekenen in mijn zoektocht omdat het Iran betreft. Dus iedereen die uit Iran is geadopteerd en wilt gaan zoeken, moeten dit op eigen kracht uitvoeren. Er zijn in Nederland ongeveer 30 personen die uit Iran zijn geadopteerd in de jaren ’70. Ik ken er ongeveer 10 van hen.

Mocht je een goed idee hebben voor publiciteit of iemand kennen, mag je me altijd mailen naar mail2farideh@gmail.com en dan kan ik je het persbericht voor Finding Farideh sturen.

Naast deze campagne werk ik ook gewoon nog fulltime op de zorgboerderij als assistent woonbegeleider en communicatiemedewerker.

Liefs,
Farideh

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply