Update in NL II

Zo en dan nu nog 3 dagen!

Vanochtend had ik een interview voor een Iraanse website. Dit is ook gefilmd en was in het Engels om zo verstaanbaar te zijn voor een groter publiek. Morgen verschijnt het online.

Deze middag kwam er een fotografe bij mij thuis langs want morgen sta ik in een van de NL kranten… wil je weten welke? Hahaha, ik houd het nog even als verassing en zal morgen een bericht plaatsen als ik het in levende lijve heb aanschouwd.

Afgelopen zondag had ik het even helemaal gehad met de campagne, het zat me de hele dag in de weg. Ik zag beelden voorbij komen van Lowlands, Sail en kreeg het gevoel dat deze leukste maand van de zomer door mijn vingers is geglipt. Soms heb je dat. Een mokdag. Maandag was het gelukkig weer over.

Maandagavond werd ik geïnterviewd voor de krant door journaliste Maral Noshad Sharifi, toen opeens tijdens het interview het bericht op mijn blog verscheen van Ali. Dit kan je zelf ook lezen op mijn blog. Hij vroeg me of ik zeker was van mijn geboortedatum. Dat ben ik niet, maar de Farideh die hij en zijn zussen zoeken moet nu rond de 55 jaar zijn. Kon hem wel vertellen dat ik zeker niet 55 jaar was. Gevraagd of hij toch foto’s van zijn zus wilde sturen want ja ben wel nieuwsgierig als iemand schrijft dat ik een kopie ben van zijn zus. Ik heb de foto’s in goede orde ontvangen. Ik zag het zelf niet echt. Hij zei dat mijn jeugdfoto’s precies op de hare leken. Weer een familie met een verloren zus. Wat een gemis.
Toch was het wel weer een spannend moment, een moment dat ik zoveel adrenaline krijg dat ik alleen maar op en neer wil springen omdat ik niet weet waar mijn energie anders heen kan gaan. En dat tijdens een interview! Bijzondere avond was het.

Over 3 dagen weten we of Finding Farideh door gaat. Al het wachten, geduld en energie zal uiteindelijk een doel hebben. Nog 3 nachten slapen en als… als… als.. het door gaat, dan ben ik weer een mijlpaal verder met deze zoektocht! En een stap dichter bij Iran.
HOE SPANNEND IS DAT!

Gisteravond stond de crowdfunding campagne nog op 48% en nu staat het op 75%!!
Dank, dank dank aan iedereen die de campagne deelt en steunt. Wat een avontuur is dit.
De laatste loodjes. Morgen de hele dag werken en vrijdag ben ik weer vrij voor Finding Farideh.

Hierbij een foto van Ali Akbar toen hij jong was, want ook hij is sinds april 2014 nieuwsgierig of ik zijn dochter ben!

Father of Aghdas

Weltrusten, morgen weer een dag!
Liefs,
Farideh

PS. In de stilte van mijn droom vang ik de zoete smaak van leven. -Farideh-

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply