Visum is binnen!

Vandaag werd er tijdens het filmen bij mij thuis aangeklopt. De postbode stond met een heel speciaal pakket voor mijn deur. Een envelop die ik zelf had geschreven met daarin mijn paspoort en visum om naar Iran af te mogen reizen! Nooit gedacht dat dit zo super snel zou gaan. Met dank aan de Iraanse ambassade in Den Haag uiteraard. Ticket check. Visum check!

We zijn nu een kleine week aan het draaien en ik moet zeggen dat ik niet meer gespannen ben als de camera aan staat, dus het went! Ik vertel mijn verhaal en mijn leven tot nu toe. Mijn energielevel is nooit zo hoog in de maand november bij het gebrek aan zon, ik slaap veel en moet echt wel weer wennen aan de donkere dagen. De opnames zijn intensief en soms ga ik weer helemaal terug in de tijd naar mijn jeugd. Ik ben blij als ik het verleden achter me kan laten en me kan richten op de toekomst. Ik ben er bijna!

Mijn werk, zorgboerderij Ons Verlangen, werkt fantastisch mee en geeft mij de ruimte om dit project te mogen doen. Dat geeft rust in mijn hoofd zodat ik me helemaal hierop kan focussen.

Nog 2 weken en dan vertrek ik richting Iran!
Dooset daram.

photo (26)

About elinexplores

I am Eline Farideh, sometimes I am Eline and most of the time Farideh too . Always writing from both views. ElinExplores and I will FInd Farideh in the meantime. Iranian Dutch. Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth. With love and light. For you.. and I.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s