Visum is binnen!

Vandaag werd er tijdens het filmen bij mij thuis aangeklopt. De postbode stond met een heel speciaal pakket voor mijn deur. Een envelop die ik zelf had geschreven met daarin mijn paspoort en visum om naar Iran af te mogen reizen! Nooit gedacht dat dit zo super snel zou gaan. Met dank aan de Iraanse ambassade in Den Haag uiteraard. Ticket check. Visum check!

We zijn nu een kleine week aan het draaien en ik moet zeggen dat ik niet meer gespannen ben als de camera aan staat, dus het went! Ik vertel mijn verhaal en mijn leven tot nu toe. Mijn energielevel is nooit zo hoog in de maand november bij het gebrek aan zon, ik slaap veel en moet echt wel weer wennen aan de donkere dagen. De opnames zijn intensief en soms ga ik weer helemaal terug in de tijd naar mijn jeugd. Ik ben blij als ik het verleden achter me kan laten en me kan richten op de toekomst. Ik ben er bijna!

Mijn werk, zorgboerderij Ons Verlangen, werkt fantastisch mee en geeft mij de ruimte om dit project te mogen doen. Dat geeft rust in mijn hoofd zodat ik me helemaal hierop kan focussen.

Nog 2 weken en dan vertrek ik richting Iran!
Dooset daram.

photo (26)

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply