RTL Nieuws Online

Afgelopen zondagochtend om 08.00 kwam het artikel online, dit is de link:

Klik hier om het te lezen.

Met dank aan RTL Nieuws Online en Esther Maas.

Dank aan een ieder die heeft gereageerd, dank aan de mensen die mij een persoonlijk bericht hebben gestuurd naar aanleiding van dit artikel.

Ik kan alleen zeggen… de film zal je meenemen op mijn reis en laten zien hoe Iraanse families leven met een verlies van hun kind of zus en de hoop die opbloeit als ze mij ontmoeten. De liefde en het verdriet komen duidelijk naar voren. Ze vertellen over het moment dat ze de beslissing moesten maken om de baby te vondeling te leggen en waarom. De beslissing waar ze voor de rest van hun leven mee moeten leven.

Zahra, Fatemeh en Aghdas zijn de meisjes waar het hier overgaat.

En in gedachte nam ik Farideh mee terug naar Iran, naar de plek waar mijn geschiedenis op schrift ooit begon..

Liefs,
Farideh

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply