Nog 8 uur te gaan…

De adrenaline stroomt door mijn aderen, ik wist al vier jaar lang dat dit moment zou komen en nu is het dan zo ver! IK SPAT BIJNA UIT ELKAAR!

Gisteren persbericht geschreven en gemaild naar diverse media kanalen om Finding Farideh onder de aandacht te brengen. Spoorloos en FIOM hebben het persbericht gedeeld, waarvoor veel dank omdat zij een groot bereik hebben bij de juiste doelgroep.

Echter denk ik dat de kracht uiteindelijk ligt bij de mensen die vanavond de film kijken en deze dan hopelijk aanraden bij vrienden en familie.

Met de billen bloot vanavond, hahaha om maar een Nederlandse metafoor te gebruiken.

De reis die ik maak is waar ik mijn hele leven lang al naar uitkeek… en jullie zijn er bij!!!

Laat me weten hoe je je voelt na het zien van de film, wat je gedachtes zijn en/of je bevindingen, vind ik super inspirerend om te lezen. Indien je me wilt volgen kan je dat het beste op Instagram doen, daar vind je ook foto’s van mijn reizen naar Iran.

Ik moet mezelf nog steeds af en toe even knijpen om te zien of dit echt allemaal gebeurt.
Het is helend voor mij om deze reis met je te delen en ik voel me nederig tot op het bot.

HEEL VEEL PLEZIER ALLEMAAL!!

Met liefde,
Farideh

Dit was onze allereerste poster van Finding Farideh

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply