Toen en nu

22 jaar en 44 jaar oud..

heb toen een interview gedaan over mijn 2 baantjes in de studio in Aalsmeer. Bardame & en kabelaar. Dit waren gouden tijden voor TV en entertainment. Ik weet nog dat ik in het restaurant werkte en dat opeens rond het middaguur het hele Nederlands elftal kwam lunchen.  Zoveel mannen die opeens voor me stonden, probeer dan maar eens niet te blikken of blozen. In die tijd was ik jong, stil, schuw en had veel angsten. Ik had een flink muurtje die ik vaker wel dan niet om me heen had in die tijd. Ik had nog geen zelf onderzoek gedaan.
Ik weet wel dat ik de enige was met 2 baantjes, en dat het in de horeca het bijna niet done was dat ik ook op de vloer werkte. Daar trok ik me niks van aan, ik vond beiden leuk. De ene baan was op hakken met zwart rokje wit bloesje en de ander was op gympies en zwarte kleding met diensten van langer dan 12 uur.
De studio was het centrum waar velen hun carrieres hebben opgestart. Wat een tijd! Niet te geloven. Samen met R. en M. achter de bar. Super team.
En ook uiteraard het bedienen van de grote baas, de heer van den Ende en al zijn gasten, in zijn mooie grote kantoor, links als je binnenkwam bij de hoofdingang. Het begin van de musicals in Nederland..
Mooi verschil en veel gebeurd. Heel veel mee gemaakt daar wat een enerverende wereld was dat toen. Bruisend.

 

About elinexplores

I am Eline Farideh, sometimes I am Eline and most of the time Farideh too . Always writing from both views. ElinExplores and I will FInd Farideh in the meantime. Iranian Dutch. Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth. With love and light. For you.. and I.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s