Het Adoptiegesprek in De Balie

Vandaag, om 17.00 met livestream, ben ik uitgenodigd aan tafel te schuiven in De Balie voor Het Adoptiegesprek olv Parwin Mirrahimy.

In dit gesprek zal ik vertellen over de impact van adoptie in mijn leven, de documentaire Finding Farideh en zal ik pleiten voor een standaard basispakket voor geadopteerden in de zorgverzekering want wat betreft zorg zijn wij vaak nog een onbegrepen doelgroep in onze samenleving. Dit proces is langzaamaan aan het veranderen, en dat is een positieve ontwikkeling en oh zo belangrijk en hard nodig. Ook zullen wij debatteren over hoe nu verder met de toekomst van interlandelijke adoptie, sinds het tijdelijk is stopgezet begin februari dit jaar.

Dit wordt mijn eerste rond de tafel gesprek in Nederland, en tevens ook mijn eerste moment dat ik over Finding Farideh kan vertellen sinds het online staat in Nederland. Check voor meer informatie ook de tabbladen Finding Farideh en Media op deze site.

Ik ben op dit moment persoonlijk begeleider (sociotherapeut) bij De Heeren van Zorg en werk met volwassenen met autisme, in het verleden heb ik gewerkt met volwassenen met een verstandelijke beperking, dak- en thuisloze jeugd, vluchtelingen en kinderen.

Ook ben ik vrijwillig taalbuddy via de Stichting Warm Welkom en help ik twee dames wekelijks met het oefenen van de Nederlandse taal.

Voordat ik mijn carrière veranderde naar de zorg, werkte ik  in de TV / Media / Reclame / Fotografie & Film branche.

Mijn doel is om naast mijn werk als begeleider, een praktijk op te zetten als adoptie coach met een holistische benadering, zodat ik mede geadopteerden kan begeleiden naar heling rondom de thema’s die adoptie automatisch met zich meebrengt.
Een ander doel is educatie & spreker rondom adoptie / Finding Farideh in Nederland en wereldwijd. De website, voor beide doelen, zal deze zomer online komen te staan.

Tevens zal ik me blijven verbinden met inspirerende creatieve projecten die op mijn pad komen. Meer nieuws volgt binnenkort hierover..

Voor nu, tot vanmiddag!

About elinexplores

Persian Soul in Dutch Life. Flying down to earth.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply